Wedding Coordinator

Bruiloft Organisator

Wat is een Wedding Coordinator?
Een Wedding Coordinator kan taken uit handen nemen zoals, planning, organisatie, budgettering, uitzoeken van geschikte leveranciers, decoreren, etc, om de stress bij het plannen van een bruiloft voor het bruidspaar te verlichten.

Indien u op zoek bent naar een professional die u van A tot Z helpt met de wedding planning, dan kunt u het beste een Wedding Planner inschakelen.

Waarom zou je een Wedding Coordinator inhuren?
Vaak vertrouwen bruidsparen op familie en vrienden om te helpen met het uitvoeren van plannen voor en op de dag van hun bruiloft. Door een vriend of familielid te vragen voor deze belangrijke doch stressvolle taak, zal die persoon uiteindelijk niet kunnen genieten van de gebeurtenis als een gast, maar de bruiloft ervaren als personeel. 
Daarbij hebben uw "vrijwilligers" in de meeste gevallen weinig ervaring in de rol van Wedding Professional.
De Wedding Coordinator heeft wel de nodige ervaring.

Voor welke soorten Wedding Coordination kunnen jullie terecht bij Svetlana Nelson?

LAST MINUTE WEDDING COORDINATOR
Bestemd voor bruidsparen die binnen een half jaar trouwen.

LOW BUDGET WEDDING COORDINATOR
Bestemd voor bruidsparen die minder of tot € 10.000,- te besteden hebben.

DAY OF WEDDING COORDINATOR
Bestemd voor bruidsparen die de wedding planning zelf willen doen, maar als het op hun trouwdag aankomt, zij een professional nodig hebben om al hun harde (voor)werk uit te voeren.
Op uw trouwdag, is de belangrijkste rol van een Day Of Wedding Coordinator om ervoor te zorgen dat uw plannen soepel worden uitgevoerd en om eventuele problemen die zich kunnen voordoen, discreet af te handelen.
LET OP: Een Day Of Wedding Coordinator zal niet opnieuw onderhandelen over enige bepalingen in contracten met leveranciers op dit moment, of op enig ander tijdstip voorafgaand aan, tijdens of na uw huwelijksdag. Alle overeenkomsten moeten worden afgerond vóór de bruiloft.


VOORDELEN:
*Een Wedding Coordinator bespaart u stress tijdens het planningsproces en met name op de werkelijke dag van uw bruiloft.
*Een Wedding Coordinator zal ook dienen als uw creatieve partner--niet alleen toezicht op logistieke zaken-- maar ook het verstrekken van een schat aan ideeën, inzichten, adviezen, en meer.
*Heb je geen tijd voor research m.b.t. de leveranciers? Een Wedding Coordinator doet alle planning en informatieverzameling.
 Op die manier hoeft u alleen op de gemaakte afspraken bij de leveranciers te komen, ontwerpen goed te keuren etc. 
*Een Wedding Coordinator weet de beste leveranciers te huren, kan geweldige tarieven voor je scoren, waterdichte contracten onderhandelen en kortingen bedingen wat in het voordeel is van het bruidspaar. Immers werkt een Wedding Coordinator continue met leveranciers.
* Familie en/of vrienden hoeven niet belast te worden en kunnen genieten van jullie speciale dag.
* De voorbereidingen en jullie speciale dag is in goeie handen.
* Low Budget en / of Last Minute is geen probleem om jullie grootste dromen te verwezenlijken.
* En verder hoeft het bruidspaar alleen "JA" te zeggen en te genieten van een Stressloze Noemenswaardige Onvergetelijke Bruiloft!

  • Twitter

  • Facebook

  • Pinterest

  • Instagram