Imke & Rogier

Delfts blauw, ik hou van jou! Zoete liefde, DIY, Last Minute en een perfect stel. "Two hearts, beats as one... Als ceremoniemeester kreeg ik de taak om er een Stressloze Noemenswaardige Onvergetelijke Bruiloft van te maken.

Imke & Rogier heb ik ontmoet tijdens een open dag bij Boerderij Langerlust. Mijn eerste indruk was, wat een gezellig stel en wat zijn ze leuk.

Lucky for me! Ik werd gemaild en al snel volgde een afspraak met als resultaat dat ik werd ingehuurd als ceremoniemeester... 

De ochtend voor de bruiloft heb ik de decoratiespullen opgehaald in Weesp. Na mijn auto vol te hebben geladen, ben ik naar de locatie, Boerderij Langerlust, gereden.
Oeps, hek was dicht maar niet op slot. Gelukkig kon ik er door met mijn trouwmobiel. Tweede oeps, alle deuren waren dicht en niemand aanwezig. Tja, dan maar kijken wat ik buiten alvast kwijt kan.
Yes! Er komt een medewerker aan en ik kan nu dus ook binnen beginnen met versieren.
Overigens hebben Imke & Rogier de meeste decoraties zelf gemaakt, petje af! Want het was nog een hele klus, maar het is ze wel gelukt.
Inmiddels arriveren de hulptroepen, de familie ceremoniemeesters, om te helpen met het versieren van de locatie. Jullie zijn geweldig en ik bedank jullie nogmaals voor het helpen.

De gasten arriveren en het wordt nu spannend, want het bruidspaar kan nu elk moment arriveren. En ja... Daar zijn ze, een prachtig mooi en verliefd stel. (Ik probeer mijn tranen te bedwingen). Imke in een prachtige bruidsjurk en Rogier in een prachtig herenpak van Pak op maat by ALBERTO AXU.
Het mooie aan Imke & Rogier vind ik dat ze een perfect stel samen zijn. They go together like Yin & Yang. Als je naar ze kijkt, dan wordt je vrolijk. En de liefde spatte ervan af. Ja! Ze ogen niet alleen heel erg verliefd, maar zijn het ook nog heel erg.

De ceremonie begint en de prachtige bruid wordt weggegeven door haar lieve vader. Eef Keizer, de BABS, heeft het geweldig gedaan. De fotografen, Serge Smulders & Wendy Smulders, van Serge Smulders Fotografie, zorgen voor de mooiste foto's. En ook tante Toos, zorgt voor de foto's en vriend Bally voor de video opnames. Nietsvermoedend loopt het bruidspaar na de ceremonie richting het Rozenterras, waarbij de bubbels hen om de oren vliegen. De bubbels van de bellenblazen, waar de zus van Imke voor heeft gezorgd. En die ik onder de stoelen had gelegd van de gasten met een briefje op de stoelen.

De prachtige taart gemaakt door Tamara Woutersen, van Sweetlake Cakes, staat al klaar. Er zijn macarons verzorgd door de beste vriendin van de bruid en er is een candy bar. De gasten vermaken zich, er wordt getoost en geproost. Tegen de avond volgt er een heerlijk verrassingsmenu, verzorgd door Langerlust.

Tussendoor vraagt de familie mij of ik wel eet en drink, de lieverds. Ja, er is goed voor mij gezorgd en ook op mij werd gelet, dat ik niks tekort zou komen. Mi familia es su familia, ja zo voelde het wel. Sweet!

Band Say Keys, en DJ Maximuss, van entertainmentbedrijf Evenses arriveren en installeren hun instrumenten en DJ Booth.

Wij zijn binnen en het feest kan beginnen! Eerst nog een openingsdans, de Engelse wals, van het bruidspaar op het nummer Come Away With Me van Norah Jones. Na een paar minuten is het feest losgebarsten en gaat iedereen uit zijn dak.

Maar dan... Aan deze fantastische dag komt helaas een einde. Het bruidspaar heeft voor alle helpers een bedankje. En zo krijg ik ook 2 flessen wijn. Ik voel een "I Get So Emotional" opkomen van Whitney Houston. 


Het bruidspaar vertrekt met een auto van Travel limousine service & taxicentrale Weesp naar de bruidssuite van Villa
Oldenhof.Ik zorg ervoor dat de locatie netjes wordt achtergelaten en dat de versieringen en cadeautjes naar het huis van het bruidspaar worden gebracht.

Bedankt lieve Imke & Rogier voor jullie vertrouwen in mij en ik wens jullie heel veel prachtige en liefdevolle jaren samen.

Locatie: Boerderij Langerlust
Fotografie: Serge Smulders Fotografie
  • Twitter

  • Facebook

  • Pinterest

  • Instagram