Carla & Stokely

Rood, Wit, een vleugje zwart en heel veel liefde. En mijn eerste bruiloft die ik mocht plannen als weddingplanner. Missie: Een Stressloze Noemenswaardige Onvergetelijke Bruiloft!!

In slechts 4 maanden tijd is het gelukt om een “Thema Bruiloft” neer te zetten. Het waren 4 maanden van hard werken en heel veel doorzettingsvermogen. En vol trots kan ik zeggen, dat het resultaat er mag wezen.

Het bruidspaar heeft hun droombruiloft gekregen en dat was ook precies mijn doel.
Om 09:30 uur was ik al bij het bruidspaar om ervoor te zorgen dat alles volgens planning zou verlopen. De bruidstaart van “by Mook” was al bezorgd. En een paar uur later zat ik alweer in de auto onderweg naar de trouwlocatie, Boerderij Langerlust, om de puntjes op de i te zetten. Hierbij had ik ook de hulp van een aantal medewerkers van de locatie én van de fotografe, Samantha Noten.

Vervolgens ben ik samen met de fotografe naar het huis van het bruidspaar gereden. De limo met de bruidegom kon namelijk elk moment komen. En de limo kwam op het juiste moment, precies op de afgesproken tijd.
Alleen hebben wij vrouwen soms wat meer tijd nodig en al helemaal als je de bruid bent. Dus 3 minuten, werden 5 minuten en 5 minuten werden 10 minuten en 10 minuten werden 15 minuten. Het resultaat… Een prachtige bruid op weg naar haar bruidegom en kinderen!

Niet alleen de bruid was prachtig, de trouwdag was dit zeker ook. Familieleden brachten zoveel lekkers waaronder hapjes, vers fruit en nog veel meer lekkernijen mee. Daarbij hadden naaste familieleden de dag voor de bruiloft ook nog de hele avond staan koken. De gasten waren vrolijk, het was gezellig, het was één en al liefde.

De medewerkers van Langerlust waren erg vriendelijk, hielpen met alles mee en hebben goed voor alle gasten gezorgd. Alles werd ingezet om deze dag tot een topdag te maken.
Het is waar wat ze zeggen “Time flies when you're having fun” . En zo kwam deze dag ook weer tot een einde. Ik heb het bruidspaar afgezet bij het hotel en ben zelf met een voldaan gevoel naar huis gereden.
Ik bedank het bruidspaar dat zij mij hebben gekozen als weddingplanner. En ik hoop hen in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Ook bedank ik alle leveranciers, de medewerkers van Langerlust en alle gasten voor hun bijdrage aan deze geweldige dag!
En A. Irion, je hebt het top gedaan als mijn assistent ;)


Soulmates...
two halves of the same soul
joining together in lifes journey

~ Author Unknown ~

  • Twitter

  • Facebook

  • Pinterest

  • Instagram