Svetlana & Johan

En dan komt de dag dat de weddingplanner zelf gaat trouwen. En uiteraard heb ik geen weddingplanner ingehuurd, maar was ik onze eigen weddingplanner.

De locatie hadden we al snel. Op het moment dat we Landgoed Waterland bezochten, wisten we dat dit onze trouwlocatie zou worden. Het was perfect, landelijk en precies wat we in gedachten hadden. Het was niet nodig om de locatie extra te versieren, voor ons zeker niet.

Met de voorbereidingen ben ik echter begin mei pas gestart... Alles is goed gekomen en zelfs mijn man wist op het laatste moment nog een pak te scoren bij Pak op maat | by Alberto.

Ik had geen last van zenuwen tot op het moment dat ik mijn jurk aantrok en mijn zus haar ogen begonnen te tranen en mijn schoonmoeder zei; “ We gaan ervoor”. Niet alleen had ik mijn zenuwen niet meer onder controle, de jankkraan was open!
Gelukkig kon ik uiteindelijk mijn tranen in bedwang houden en rustig de trap aflopen naar mijn vader toe. Mijn wens was dat mijn vader mij kon weggeven en die wens is zeker uitgekomen. Tijdens het moment van weggeven ging die jankkraan weer even open. Mijn man had klamme handjes, de laatste minuten waren ook voor hem spannend geweest. Maar nu ging het dan echt gebeuren. We zouden niet langer vriend en vriendin zijn, maar man en vrouw. En dat zijn we nu ook, het jawoord was door ons beiden gezegd. En dit was het begin van een nieuw hoofdstuk in ons leven.

Na de ceremonie en de fotoshoot, heb ik mijn 12 centimeter hoge pumps uitgetrokken en ingeruild voor mijn ballerina’s. Ik had net zo lief op mijn blote voeten gelopen, zolang ik die pumps maar niet meer aan hoefde. Op hakken lopen vind ik niet erg, maar op 12 centimeter hoge hakken wel.
Om te toosten hadden we zachtroze smoothies en alcoholvrije cocktails. Zo konden de kinderen zelf kiezen, zonder dat er ergens alcohol in zat.

Ik kan nog zo veel vertellen over onze prachtige huwelijksdag, maar het is dan beter om er een boek over te schrijven.
Wel wil ik nog zeggen dat we heerlijk hebben gegeten en dat het een geslaagde dag was. We wilden een huiselijke sfeer en dat is goed gelukt. Het hoefde voor ons niet groot en overdreven en met familie en/of vrienden die je 1 keer in het jaar ziet. We wilden onze naasten op de bruiloft en er een prachtige dag van maken. En dat is zeker gelukt, mede namens onze ceremoniemeesters en mijn liefste zusjes, Stefanie & Melissa. We zijn jullie dankbaar voor alles wat jullie hebben gedaan om onze bruiloft tot een Stressloze Noemenswaardige Onvergetelijke Bruiloft te maken. En natuurlijk bedanken wij ook Leon, Estate Manager, van Landgoed Waterland.
En niet te vergeten onze ouders, broers, zussen, familie en vrienden, vendors & suppliers.

Scroll voor meer prachtige foto's, gemaakt door onze TOPfotograaf, naar beneden.

Liefs xx

Diensten: Weddingplanner A t/m Z
Thema: Vintage Chic with a Surinamese touch
Locatie: Landgoed Waterland
Ceremoniemeesters: Zusjes Stefanie & Melissa
Bruidsjurk: Handmade by an American supplier, JS
Sieraden: A&M Jewellery
Haarband: Engeland
Bruidsschoenen en “shoe clips”: Engeland (Highfield Lane & ribbons bows and pretty things) ballerina’s zijn van de H&M
Bruidskapsel en make-up bruid: MAC make-up / Etos oogschaduw / Maybelline Mascara DIY met behulp van Kim Dankoor
Bruidsnagels: Zusje Stefanie
Lingerie: Hunkemöller
Polscorsage Bruid en corsage Bruidegom: Bloemen &Stijl Teeuwen
Kostuum Bruidegom: Pak op maat | by Alberto
Schoenen & riem Bruidegom: Melik
Bedankjes: Homemade Brocante
Enveloppendoos, sigarendoos, luciferdoos, pennen & “ Candy Bar & Guestbook signs” gestyled / gepimpt door Homemade Brocante
Gastenboek: Semi DIY
Corsage, haarknipje en ring bruidsmeisje: Prinsesjes
Corsages moeders en ceremoniemeesters: Prinsesjes
Kleding & schoenen bruidsmeisje: C&A en H&M
Kleding & schoenen bruidsjonker: H&M en Replay
BABS: Harry Meelhuijsen
Chevrolet: Ome Joop
Fotografie: Jan van Aalzum, Aphere Media Solutions
Bruidscupcakes: DIY
Candy bar : DIY
Aantal gasten: 50 – 60 (incl. kinderen)
Diner: ” Specialiteiten buffet Landgoed Waterland”
Hapjes: roti rol. pastei, loempia's & samosa's, gemaakt door de moeder van de bruid
Hotelovernachting: Bruidssuite Landgoed Waterland
  • Twitter

  • Facebook

  • Pinterest

  • Instagram