Gastenboek

Natuurlijk vonden wij jou hulp geweldig jij hebt ons zo fantastisch goed geholpen met ding te regelen zo als mijn jurk want zonder jou hulp had ik niet de jurk van mijn dromen aan kunnen hebben en dat is nu wel gelukt ik zou jou zeker aanraden bij de mensen want echt waar je bent FANTASTISCH duizendmaal dank voor je goeie hulp

Klaasje via Facebook
24-08-2016


Er komt zoveel kijken bij het regelen van een bruiloft, dat wil je liever niet alleen doen. Ik had de eer met Svetlana samen te werken bij www.trouwchallenge.nl Betrokken, professioneel, gepassioneerd en met veel humor maakt zij het vele werk licht (en sprankelend). Svetlana, wat ben ik blij met je! Ik had je voor geen goud willen missen. Liefs, Je ceremoniezusje

Linda Koster
03-09-2015


Svetlana Nelson heb ik leren kennen als een spontane en vriendelijke vrouw. Een vriendelijkheid die echt gemeend is die ook waardevol is bij het goed uitvoeren van haar werk als weddingplanner. Met rust en kalmte doet ze haar ding en zorgt ervoor dat de wensen voor het bruidspaar uitvoerbaar zijn. Ik weet zeker met de vaardigheden die zij heeft, elke uitdaging binnen een bruiloft durft aan te gaan. Ga zo door Svetlana Nelson en hopelijk laat je veel meer bruidsparen ontdekken wat jij in huis hebt. met vriendelijke groetjes van Saloua Cherrouda Amersfoort

Saloua Cherrouda
03-09-2015


Svetlana heeft de bruiloft van mijn dochter verzorgd en ik was meer dan verrast. Wat een betrokken vakvrouw! Echt alles tot in detail uitgewerkt, een draaiboek dat perfect verliep volgens plan, altijd betrouwbaar en met een flinke dosis humor. Kortom, bij Svetlana moet je zijn. Een betere weddingplanner is er niet!

Gert Blaas
02-09-2015


Deze dame is van alle markten thuis. Ze is zeer vakkundig en proffesioneel, maar je kan ook heel veel met haar lachen. Ze kan en wil ook heel graag alles in de puntjes verzorgd hebben en gaat als het moet zelfs door het vuur, om het zo geregeld te krijgen. Van een weddingplanster naar een zeer goede vriendin, dat betekend ze voor ons. We love you Svetlana.

Familie Kooistra-Bahnerth
26-08-2015


Svetlana (S.N.O.B.) is een professional, die alles tot in de puntjes verzorgd!! Svetlana denkt goed mee, geeft je tips, werkt met passie en is bovendien razendsnel met het regelen van dingen! Een echte aanrader!!!!!!!!!

Leelie Aziz
25-08-2015


Svetlana was onze weddingplanner. En ze was echt een life saver. Wij wisten helemaal niet wat er allemaal bij een huwelijk kwam kijken. Google weet ook niet alles. Svetlana wel. Onze huwelijksdag was echt een geweldige dag.

Carla en Stokely
14-12-2014


Ziet er erg goed uit Svetlana! Lekker overzichtelijk en de kleuren zijn lekker romantisch..Top! xxx

Lucinda H
12-12-2014


Ziet er goed uit! go girl! complimenten hoor! Dat wordt knallen! xx

Ronald Zwanenberg
12-12-2014


Wow, nice work gurl maar jij bent goed in alles wat je doet! ? Heel overzichtelijk en handig dat je met een klikje bent waar je moet zijn. Succes! ??????

Rahiema R.
12-12-20141
Aantal per pagina:
select
  • Twitter

  • Facebook

  • Pinterest

  • Instagram