Fotografie / Videografie

Hier vind je diverse fotografen en videografen voor de Grote Dag!

SERGE SMULDERS FOTOGRAFIE

Ik ben Serge Smulders (1975) en ben geboren en getogen in Apeldoorn. Ik woon daar samen met mijn vrouw en onze twee mooie kinderen. Na al een tijd met trouwfotografie bezig geweest te zijn, heb ik in december 2013 besloten om mij in te schrijven bij de kamer van koophandel om het fantastische werk als trouwfotografie professioneel op te gaan pakken. Ondertussen heb ik het geluk dat ik een netwerk heb kunnen opbouwen samen met o.a. Parkhotel Hugo de Vries waar ik regelmatig bruiloften fotografeer. Het mooie van trouwfotografie is dat je op de mooiste plaatsen komt in het gehele land.

Met passie voor mooi beeld worden er foto’s gemaakt van jullie mooiste dag, gemaakt op een unieke en professionele manier. We houden er van om op een net andere manier jullie bruiloft te fotograferen. Dus af te wijken van wat de andere fotografen fotograferen. Ook binnen de trouwwereld bestaat zoiets als mode en ook daar wordt rekening mee gehouden. Hiervoor gebruik ik verschillende technieken om een unieke fotoreportage voor jullie te maken.

WAT KRIJGEN WE?
Een gepassioneerde fotograaf en zijn tweede fotograaf zijn de hele dag aanwezig om van A tot Z jullie mooiste herinneringen vast te leggen. Er is een fotoshoot op een mooie locatie. En naderhand krijgen jullie de speciaal geselecteerde en nabewerkte foto’s in het zo groot mogelijke formaat toegezonden op een USB stick. Dit om jullie mooiste herinneringen vast te leggen zodat jullie over 10 jaar terug kunnen kijken naar een van jullie mooiste dagen in jullie leven.

Serge Smulders fotografie
Phone : 06-55764072
Email : sergesmulders@gmail.com
website: www.serge-photo.eu
(tekst en afbeeldingen van Serge Smulders fotografie)
                                                                                                                                                                                                                     


BRUIDSKRUIMELS

Bruidskruimels is de perfecte oplossing voor elk budget, een bruiloft is tenslotte al duur genoeg.


Wie zijn wij?
Wij zijn Bruidskruimels. Wij maken unieke bruidsreportages door foto en film te combineren. Omdat twee personen meer zien dan één, is er op jullie bruiloft zowel een fotograaf als een videograaf aanwezig om deze bijzondere dag vast te leggen. Dit doen zij afzonderlijk van elkaar, zo ontstaat er een unieke reportage van de mooiste dag van jullie leven!

Voor wie is Bruidskruimels?
Bruidskruimels is de perfecte oplossing voor elk budget, een bruiloft is tenslotte al duur genoeg. Onze unieke bruidsreportages zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer betaalbaar.

Bruidskruimels op jullie bruiloft?
Als jullie bruiloft in de regio Amsterdam / Almere / Utrecht plaatsvindt, dan maakt Bruidskruimels voor jullie graag een bruidsreportage met foto’s en film! Een beetje afwijken van deze driehoek is natuurlijk geen enkel probleem.

Hebben jullie vragen?
Stel ze gerust! Afwijken van een bepaald pakket of een bruiloft op een plaats buiten de driehoek? Neem contact en we bekijken samen de mogelijkheden.

Wil je van onze diensten gebruik maken of heb je gewoon een vraag, neem gerust contact met ons op!
email: info@originalcin.nl
tel: 06 - 12309254

www.bruidskruimels.nl
( tekst en afbeeldingen Bruidskruimels)
                                                                                                                                                                                                                     


O SEVEN FOTOGRAFIE
Niets is te gek bij oseven, spetterende bruidsreportages, strakke bedrijfsreportages, noem het ouderwets maar hier geldt nog: klant is koning!

Oseven fotografie is in 2007 opgericht en dankt daar zijn naam ook aan, vanuit het engels voor ’07:
oh-seven.

Een bruidsreportage is eigenlijk het leukste wat je kunt doen. Mensen op hun mooiste dag fotograferen, wat wil je nog meer?
Of je nu gaat voor een reportage van een uur in het park of dat je de hele dag van voor naar achter vast wil leggen, het blijft later leuk om terug te zien.

Met het bruidspaar worden duidelijke afspraken gemaakt over wat hun idee is over de reportage en het bruidspaar wordt geadviseerd over mogelijkheden waar ze misschien nog niet aan gedacht hadden. Met het bruidspaar wordt ook de locatie of locaties bepaald en de stijl van fotograferen. Bij een onbekende locatie is het mogelijk om van tevoren met of zonder het bruidspaar kijken wat de mogelijkheden zijn. Bij het bepalen van de locatie en de fotostijl wordt zoveel mogelijk nadruk gelegd op de persoonlijkheden. Ben je een hockeyfan? Waarom dan niet een paar plaatjes op het hockeyveld? Natuurlijk komen de standaard portret- en statiefoto’s ook aan bod maar in welke mate beslist het bruidspaar zelf.

Ideeën zijn altijd welkom, hoe gek ze ook mogen lijken!

Die onvergetelijke dag is natuurlijk niet compleet zonder een set sprankelende foto’s!

Maar na de bruiloft hoeft de feestvreugde nog niet afgelopen te zijn. Natuurlijk kan een mooi trouwalbum ook door oseven verzorgd worden. Hierbij geldt: “klant is koning”. Alles op dvd? Geen probleem. Andere mogelijkheden zijn; een slideshow voor op de tv of een (door het bruidspaar opgegeven) selectie op internet als slideshow. Met eigen muziek, tekst en een online gastenboek kunnen ook vrienden en familie de dag nog een keer overdoen!

Richard Jungschläger
tel: 06-10420149
mail: richard@oseven-fotografie.nl
www.oseven-fotografie.nl 
(tekst en afbeeldingen oseven fotografie)
                                                                                                                                                                                                                     


ASPHERE
Your Imagination Comes To Life

Om jullie Mooiste Dag ook werkelijk onvergetelijk mooi te laten zijn biedt het team van Asphere op verschillende manieren ondersteuning. Naast de gebruikelijke zaken als een fotoreportage en een trouwalbum, kunnen wij u ook op het gebied video enkele bijzondere mogelijkheden bieden. Dit komt doordat Asphere over ruim 25 jaar ervaring beschikt op het gebied van de moderne professioneel videotoepassingen.
Zo kunnen jullie deze dag later weer volledig opnieuw beleven alsof het de dag van gisteren was op een manier die het beste bij jullie past!

Door uw gasten een videoboodschap laten inspreken is ook altijd een leuk idee. Ook daar kunnen wij voor zorgdragen. Evenals de productie van een muziek DVD met al uw foto's. En dat is niet alles. Mocht er onverhoopt iemand niet aanwezig kunnen zijn door bijv. ziekte ...?! Geen nood wij zorgen voor een live-uitzending zodat zij de belangrijkste momenten van uw Mooiste Dag toch niet hoeven te missen en er toch een beetje bij kunnen zijn!

Asphere
Jan van Aalzum
mob. 06-23669500
info@asphere.nl
www.asphere.nl

(tekst en afbeeldingen Asphere)

                                                                                                                                                                                                                      
 

SVP NOTEN
SVP NOTEN gaat over Mensen met Dromen.

Met mijn visuele gereedschappen probeer ik het beste van de persoon, het bedrijf of product naar voren te brengen. Sommige mensen beseffen niet dat ze met hun persoonlijkheid en uitstraling veel zeggen. Hierdoor breng ik de mens als een uniek persoon naar voren middels videopitch, foto en/of spiritueel schilderij. Je stempel is gezet waardoor je juist jezelf onderscheid.
SVP NOTEN visualiseert door laagdrempeligheid je DROOM!

Samantha V.P. Noten
info@svp-art.com
Mobile +31 (0)6 – 2765 5793
www.svpnoten.com


                                                                                                                                                                                                                      


ECHT MOOIJ FOTOGRAFIE
Voor Echt Mooije foto's

Ik ben Arnaud Mooij en ik ben portretfotograaf en huwelijksfotograaf in Utrecht. Mijn passie is het fotograferen van mensen.

Contact staat centraal in mijn fotografie, vanuit mijn interesse in mensen. In dit contact ontstaat vaak een ontspannen sfeer. Daardoor komt de persoonlijkheid van de geportretteerde goed in beeld, wat mijn foto’s puur maakt.

Naast het menselijke aspect in de fotografie, is esthetiek ook belangrijk voor mij. Ik maak ’mooije’ foto’s, die voor zich spreken door hun kracht, vormgeving en invalshoek.

Mijn inspiratie haal ik uit gepassioneerde mensen, karaktervolle locaties, schoonheid van licht en lijnenspel en uit de tand des tijds. Mijn doel is je te raken met mijn foto’s. Naast particulieren zijn bedrijven, reclame- en communicatieburo’s, weekbladen en uitgevers, ideële organisaties en evenementenburo’s mijn opdrachtgevers. Ik zet mij regelmatig belangeloos in voor bijzondere doelen.

Bij huwelijken zie je me nauwelijks, omdat ik vanuit diverse verschillende standpunten en vaak onopvallend de meest mooie foto's aan het maken ben.

Echt Mooij Fotografie
06-55300589
info@echtmooij.nl
www.echtmooij.nl

                                                                                                                                                                                                                     

DESIRÉE M. BOOM FOTOGRAFIE
• Creatief • Anders dan anders • Jeugdig enthousiasme • Flexibel • Verzorgd Dit zijn belangrijke woorden die mijn persoonlijkheid en werkwijze omschrijven.

Ik hou ervan contrasten vast te leggen, en mensen op een andere manier naar bekende onderwerpen te laten kijken. Dit doe ik door een ander standpunt in te nemen of een aparte compositie te maken, anders dan die al zo vaak gebruikt zijn. Telkens dezelfde foto's zien van bekende onderwerpen gaat zo vervelen, en ik vind het een sport om een foto te maken die nog maar weinig mensen vóór mij hebben gemaakt.

Deze filosofie pas ik toe op al mijn opdrachten, of dit nou jullie bruiloft, een sportevenement of een reisreportage is. Ik neem graag veel tijd voor mijn klanten; mijn overtuiging is dat het moet klikken tussen ons om de beste foto's te krijgen. Daar hoort bij dat we elkaar eerst moeten leren kennen, waardoor we weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Zo komen we samen tot het perfecte beeld.

Mijn basis is in Hoogeveen (zuid-west Drenthe), maar omdat ik uitsluitend op locatie werk, ben ik erg flexibel qua afstand en is het hele land mijn werkplek.

Telefoon: 06-41 489 907
info@desiree-fotografie.nl
www.desiree-fotografie.nl

(tekst en afbeeldingen Desirée M. Boom fotografie)


                                                                                                                                                                                                                     
  • Twitter

  • Facebook

  • Pinterest

  • Instagram