Entertainment

BRUILOFTBAND INFINITY
coverband voor personeelsfeest en Bruiloft
De Coverband voor uw personeelsfeest of bruiloft!

Bruiloft band Infinity speelt op bruiloften en prive feesten voor 40 tot 1500 gasten! Kleinschalige bruiloften in een klein hoekje of een grote zaal met een mega podium? Wij maken er een feest van! Ondanks we veel grote optredens doen (met onze eigen apparatuur) hebben we alsnog een kleine prijs voor uw bruiloft. Dit is mogelijk omdat wij niet afhankelijk zijn van externe leveranciers en dus onze kosten voor uw bruiloft beheersbaar kunnen houden.

Wij leveren bij elke bruiloft standaard de top bruiloft band Infinity, een DJ, plus de lichtzuilen, plus intelligent licht en een top geluids-installatie. Uw bruiloft wordt een perfect verzorgde avond waarbij plezier, het bruidspaar, de gasten, goede muziek en sfeer centraal staan.

Wilt u een vlekkeloos verloop van uw avond en onvergetelijk huwelijksfeest voor uzelf en uw gasten organiseren?
Boek bruiloft band Infinity en verras uw gasten met de top Bruiloft band van Nederland!

Bel +31(0)612688625
Mail: info@infinity-band.nl
www.infinity-band.nl
(tekst en afbeeldingen bruiloftband Infinity)

                                                                                                                                                                                                                     

Soulm3n


Ik heb de eer gehad om deze fantastische zangers live te horen en zien optreden tijdens hun releaseparty. En petje af, wat een geweldige optreden! Ik heb gedanst, meegezongen en vooral intens genoten van de show.

Maar wie zijn nu deze heren van Soulm3n?

Dit swingende trio laat de harten van alle vrouwen (én mannen) sneller slaan. Vocaal sterk en een lust voor het oog. David Gonçalves bespeelt het publiek als geen ander met zijn enorme stembereik en extravagante look. Clayton Peroti vult hem haarfijn aan, zowel met zijn fenomenale zangstem als zijn charme. Urvin Monte maakt met zijn sexappeal, vocale kunsten en choreografieën deze soulformatie compleet. Het repertoire van Soulm3n bevat legendarische songs voor alle leeftijden. Natuurlijk hebben deze soulmannen meer noten op hun zang. Afhankelijk van het thema van het evenement of feest kun je kiezen uit de volgende medleys:
 • Motown (met hits van o.a. The Four Tops, The Jackson 5 en The Temptations)
 • Soul (met hits van o.a. James Brown, Sam & Dave en Jacky Wilson)
 • Disco (met hits van o.a. The Tramps, Earth Wind & Fire, KC and the Sunshine Band en Kool & the Gang
 • Caribbean Party (met hits van o.a. Juan Luis Guerra, Elvis Crespo en Kasav)
 • Nineties Best (met hits van o.a. SNAP!, Blackbox, Seal, Soul II Soul en Haddaway)
 • Club House (met hits van o.a. Black Eyed Peas, Justin Timberlake, Taio Cruz, John Legend en Usher)
 • Happy (met hits van o.a. Pharell. Bruno Mars en Robin Thicke)

De geluidsbanden zijn ingespeeld door bekende Nederlandse topmusici. Een optreden van Soulm3n met live band voor een hele avond of een akoestische sessie behoort ook tot de mogelijkheden.

(tekst website fablefactory)

Contact:

Aalsmeerweg 108a
1059 AP Amsterdam
Tel 020 - 40 80 443
Fax 020 - 40 80 651
info@fablefactory.nl
                                                                                                                                                                                                                     


Water2Wine

Water2Wine is een groep professionele, enthousiaste muzikanten en artiesten die als doel heeft om op bruiloften mensen te raken met muziek en dans. Zowel muziek als dans zijn een manier waarop mensen met hun hele lijf uitdrukking geven aan hun emoties.

Een bruiloft is bij uitstek de plek om feest te vieren, vanwege de liefde tussen twee mensen. Het is een plek om als familie en vrienden stil te staan bij het verbond tussen twee mensen. Het is een plek voor grappige anekdotes en sterke verhalen. Het is ook een moment waarop herinneringen naar boven komen aan andere dierbaren, aan verloren geliefden. Een gelegenheid voor het vieren van verlies.

Water2Wine is bruisend, spetterend en swingend en nodigt uit om (mee) te zingen en te dansen. Daarnaast is er ruimte voor ingetogen momenten, voor een liedje dat je tot nadenken stemt, voor reflectie. Momenteel is een zestal artiesten betrokken bij Water2Wine.

ps.
De naam Water2Wine verwijst naar de bijzondere gebeurtenis in de bijbel waarbij Jezus op een bruiloft een grote hoeveelheid water in wijn verandert. Een wonderbaarlijke gebeurtenis en wat ons betreft een uitdrukkelijke uitnodiging om feest te vieren, om de liefde tussen twee mensen te vieren. Bruiloft is feest vieren, wijn is feestvieren en als het om feestvieren gaat, doen wij geen water bij de wijn! Voor meer info kunt u contact opnemen via onderstaande telefoonnummer en e-mailadres.

Telefoon: 06 - 45025593
E-mail: info@water2wine.nl

Water2Wine
Tivolistraat 29
2513 GZ Den Haag
(Afbeeldingen en tekst van Water2Wine)
                                                                                                                                                                                                                     


Michele di Dedda

Aangetrokken door de vocale muziek, gespecialiseerd in koordirectie, seminars gehouden door de meesters Peter Neuman en Giacomo Bonifacio Baroffio in Casalbordino (Pe), uitvoerend als dirigent met stukken van Heilige polyfonie in verschillende steden, met inbegrip van Forlì, Vicenza en Pescara.

In het onderwijs werkt hij als pianoleraar op verschillende scholen en academies in Lombardije en Veneto. Hij werk als een leraar muzikale opvoeding bij de Middelbare School.

Lees meer over deze muzikant op:www.micheledidedda.com Voor meer info kan je hier contact opnemen.

Afbeeldingen: Michele di Dedda
                                                                                                                                                                                                                     


Kyudo Events 

'Kyudo-Events maakt het verschil!'

Kyudo-Events is een betrouwbare en vooruitstrevende full serice partner voor event ondersteuning. Onze focus ligt op management en boekingen van ‘On tour’ concepten, artiesten, DJ’s & presentatoren, voice-overs en inspiratie sprekers. Kyudo staat voor doelgerichte voorbereiding met een trefzeker resultaat. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We ondersteunen om het maximale resultaat te behalen voor alle partijen, win/win.

Onze kracht is het brengen van vernieuwende producten, 25 jaar ervaring met opdrachtgevers, locaties, techniek, artiesten en collega-kantoren, vriendelijke & correcte handeling en Kyudo is resultaat gericht.

Kyudo als partner: succesvol, aansluitende ervaring/kennis/passie, professioneel, actief, betrouwbaar en vernieuwend. klik hier voor referenties.

Kyudo-Events creeert een unieke mogelijkheid om perfecte aansluiting bij een doelgroep te realiseren voor de beleving van een bedrijf, merk of product. Wij vertalen de boodschap op een creatieve en doeltreffende wijze.

Onze missie: geef meer dan men verwacht, breng belevenis.

T: 030-889 889 9
Buiten kantoor uren 0541-760000 (uitsluitend spoed)
info@kyudo-events.nl
www.kyudo-events.nl
                                                                                                                                                                                                                     


Bruiloft DJ

Tijdens een bruiloft staan twee mensen centraal: het liefdespaar dat in het huwelijksbootje treedt. Doorgaans zijn de tortelduifjes echter niet alleen op het grote feest, zij zullen vergezeld worden door de gasten; oude vrienden, nieuwe vrienden, buren, familie, aanverwanten en wat al niet meer.

Zo’n bont gezelschap vermaken is niet voor iedereen weggelegd. Hier komt het werk van de ervaren dj om de hoek!

DJ Vandermark zorgt voor een licht- en geluidshow die u en uw gasten niet zullen vergeten. U wilt niks aan het toeval overlaten? Kies dan voor onze Bruiloft DJ Vandermark. Deze Bruiloft DJ is een van de meest geboekte bruiloftshows van Nederland en heeft jaren ervaring in het verzorgen van feesten en shows.

Jeroen van der Mark

06 27 02 53 47
jeroen@debruiloft-dj.nl
www.debruiloft-dj.nl
 • Twitter

 • Facebook

 • Pinterest

 • Instagram