BABS / Trouwambtenaren

Ria Kuipers-Andrea

Mijn naam is Ria Kuipers-Andrea. Ik ben beëdigd trouwambtenaar en voltrek met veel plezier huwelijken en partnerregistraties. Wanneer jullie al getrouwd zijn en een herbevestiging willen, verzorg ik deze ook graag voor jullie.
Het huwelijk is voor iedereen. Ik maak geen onderscheid in sekse of cultuur.
Sinds september 1994 ben ik werkzaam als beedigd trouwambtenaar in Zuid Holland. Naast de huwelijken voor “mijn”gemeente ben ik zeer regelmatig in Italie te vinden. Ik doe daar trouwceremonies met Liefde, Humor en Plezier.
In overleg met het bruidspaar maak ik er graag een feestje van. Ieder bruidspaar is uniek , met een eigen verhaal. Ook kinderen worden bij de ceremonie betrokken. Met ieder bruidspaar hou ik een gratis kennismakingsgesprek, waarbij we met elkaar de wensen doornemen. Ook de getuigen krijgen van mij bij de ceremonie persoonlijke aandacht.
Het is mijn wens er een onvergetelijke ceremonie van te maken, waar wij allemaal met veel plezier op kunnen terugkijken.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via:

Mail:ria@jaikwilria.nl
Tel.: 0182-374048
Mobiel: 0624636973
Website: www.jaikwilria.nl
                                                                                                                                                                                                                     


Michaëla Halewijn-Oomen

Zelfstandig trouwambtenaar Michaëla Halewijn-Oomen:
voor een écht persoonlijke en warme ceremonie
Ik nodig jullie uit kennis met mij te maken zodat jullie kunnen ontdekken wat mij een bijzondere trouwambtenaar maakt en of jullie mij als zelfstandig trouwambtenaar daadwerkelijk jullie huwelijksceremonie toevertrouwen.

Een trouwceremonie die jullie waar dan ook ter wereld kunnen laten plaatsvinden. Want als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs) kan ik jullie op (bijna) iedere locatie in Nederland én in het buitenland trouwen. Ook jullie kunnen dus je eigen trouwambtenaar kiezen en meenemen naar de trouwlocatie! En in tegenstelling tot een ambtenaar die je door de gemeente kort voor de huwelijksdatum krijgt toegewezen, kun je met mij al ruimschoots voor de trouwdatum kennismaken.
Contact met je eigen trouwambtenaar
Vrijblijvend kennismaken bij mij thuis in Voorburg kan altijd. Of, als jullie willen Skypen kan dit uiteraard ook. Ik kijk uit naar jullie bericht!

www.michaelahalewijn.nl
Voorburg (Den Haag)
tel. 06-24705119
                                                                                                                                                                                                                     Audrey de Haan - Scharbay


Met veel plezier wil ik jullie trouwambtenaar zijn. Er valt aan een huwelijk vooraf vaak veel te regelen. Wat zou het fijn zijn als jullie met een gerust hart de huwelijksplechtigheid uit handen kunnen geven.

Vanaf 1996 ben ik benoemd en beëdigd als BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) in Nederland. Gedurende 4 jaar heb ik ook op het eiland Curaçao officieel huwelijken mogen voltrekken. Ik ben beschikbaar voor heel Nederland en in overleg zelfs in het buitenland. Naast Nederlands preek ik ook Engels, Spaans en Papiamento.
Zet mij gerust in voor een super feestelijke ceremonie met bijzondere wensen. Schroom niet mij te vragen voor een eenvoudig en/of traditioneel huwelijk. Huwelijken voltrekken is namelijk mijn passie! Er is feest als de liefde basis is om elkaar eeuwig trouw te beloven. En ja, daar wil ik dan ook bij zijn.
Met mij als trouwambtenaar zijn jullie verzekerd van een gezellige, feestelijke en warme toespraak. Een toespraak uit het hart! Ieder mens is uniek en verdient een persoonlijke benadering. Natuurlijk wordt er veel gelachen, want humor is een belangrijk element. Spreekt dit jullie aan, neem dan contact op. Samen werken we dan aan een onvergetelijke trouwceremonie!

Trouwambtenaar Audrey de Haan – Scharbay
www.audreyscharbay.nl
Contact: tel +31(0)6-21196767
Mail: welkom@audreyscharbay.nl
                                                                                                                                                                                                                     
  • Twitter

  • Facebook

  • Pinterest

  • Instagram