Portfolio

Svetlana & Johan

En dan komt de dag dat de weddingplanner zelf gaat trouwen. En uiteraard heb ik geen weddingplanner ingehuurd, maar was ik onze eigen weddingplanner.

Carla & Stokely

Rood, Wit, een vleugje zwart en heel veel liefde. En mijn eerste bruiloft die ik mocht plannen als weddingplanner. Missie: Een Stressloze Noemenswaardige Onvergetelijke Bruiloft!!

Rahiema & Andres

Daddy's little girl is getting married... Aan mij de eer om de taken als co-ceremoniemeester, organisator, bruidsmeisje, bridal cupcake maker en hairstyliste te volbrengen. En dit alles voor een Stressloze Noemenswaardige Onvergetelijke Bruiloft!

Stefanie & Vidjay

A touch of pink... Aan mij de eer om de taken als ceremoniemeester te volbrengen en te zorgen voor een Stressloze Noemenswaardige Onvergetelijke Bruiloft!

Optreden Rivelino & Joel Slagtand

Mijn eerste Gig Styling

Sweet Love Basket

You & Me = Quality Time Verras je geliefde met een verwenmand, helemaal naar wens gevuld.

Imke & Rogier

Delfts blauw, ik hou van jou! Zoete liefde, DIY, Last Minute en een perfect stel. "Two hearts, beats as one... Als ceremoniemeester kreeg ik de taak om er een Stressloze Noemenswaardige Onvergetelijke Bruiloft van te maken.

Fatima & Edward

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw. Wat ik je wil laten weten, is dat ik zielsveel van je hou! Als Wedding Coordinator heb ik dit bruidspaar met alle liefde geholpen om ervoor te zorgen dat zij ook een Stressloze Noemenswaardige Onvergetelijke Bruiloft hadden.

Leelie & Siar

The good things in life are better with you! Wat een eer om als wedding stylist aan de slag te gaan. Prachtige decoratie, heerlijk eten en heel veel liefde hebben gezorgd voor een Stressloze Noemenswaardige Onvergetelijke Bruiloft!

Anouk & Folkert

Our love is strong, together is where we belong! Samen met alle lieve leveranciers en mijn geweldige ceremoniezusje is de Trouwchallenge volbracht. Met als conclusie dat het een Stressloze Noemenswaardige Onvergetelijke Bruiloft was.

Styling Workshop voor Wedding Professionals

Mijn thema: Less Is More & Budgetproof! Workshop: Bloemenmeisjes.com
  • Twitter

  • Facebook

  • Pinterest

  • Instagram