Over mij

Lieve lezer(es),

GEFELICITEERD, MET JULLIE VOORGENOMEN HUWELIJK!

Ik ben Svetlana Nelson, oprichtster en eigenaresse van S.N.O.B. Naast Svetlana Nelson’s Own Business heb ik ook nog een webshop, Svetlana Nelson’s Online Boutique.
Ik hou van roze, reizen, fashion, eten en drinken, gezelligheid, kokkerellen en de liefde. I’m always Living In Full Energy!
In augustus 2013 ben ik getrouwd met mijn grote liefde, Johan, en officieel stiefmama geworden van 2 prachtige kinderen. En in datzelfde jaar heb ik ook mijn passie gevonden… Professioneel Weddingplanner (inmiddels Wedding Coordinator).

Mijn doel is om DIY bruiden, bruidsparen met een lowbudget en last minute wedding, te helpen om een droombruiloft te realiseren.

Iedereen heeft recht op een Stressloze Noemenswaardige Onvergetelijke Bruiloft. En ik help graag bij het realiseren hiervan. Zodat elke speciale dag, een droom is die werkelijkheid wordt.

Mijn kracht is mijn passie voor mijn werk en mijn eerlijkheid. Ik ben jouw “Genie in a bottle” en laat alle wensen in vervulling gaan, zodat het een onvergetelijke dag wordt!

MIJN MISSIES:

DIY bruiden helpen de mooiste dag van hun leven te beleven.
Bruiloften realiseren voor ieder budget.
Stressloze Noemenswaardige Onvergetelijke Bruiloft.

Wil je meer over mij weten of heb je andere vragen, stuur me dan een mailtje.

  • Twitter

  • Facebook

  • Pinterest

  • Instagram